Τηλεπαιχνίδι take the money-Κρήτη

“Take the Money!
WEB REAL SHOW

Το πρώτο διαδικτυακό ριάλιτι τηλεπαιχνίδι στην Κρήτη!
Μια ευκαιρία για να διασκεδάσετε, να γίνετε διάσημοι και όσοι φτάσετε στον τελικό θα κερδίσετε μετρητά έως 100.000 ευρώ!!!


Για να λάβετε μέρος, στείλτε πλήρες βιογραφικό με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, οικογενειακή κατάσταση, επάγγελμα, κλπ) καθώς και μια πρόσφατη φωτογραφία, στο email:efilkritis@gmail.com μέχρι 10 Ιουνίου 2012 και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες.

Take the Money!

Όροι συμμετοχής
Όλοι μπορείτε να πάρετε μέρος στο παιχνίδι, αρκεί να είστε ενήλικοι και κάτοικοι Κρήτης (Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λασίθι). Εξαιρούνται μόνο οι φοιτητές, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής τους, αρκεί να σπουδάζουν σε σχολές της Κρήτης.
Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, μόνο διάθεση για να παίξετε και να κερδίσετε μετρητά έως 100.000 ευρώ!!!

Διαδικασία
Από τα βιογραφικά που θα στείλετε θα γίνει ηλεκτρονική κλήρωση για την επιλογή 500 ατόμων(125 από κάθε νομό).
Τα 500 αυτά άτομα θα διαγωνιστούν σε απλές ερωτήσεις γενικού περιεχομένου και ανάλογα με τη βαθμολογία θα επιλεγούν οι πρώτοι 52 (13 από κάθε νομό).
Βασική προϋπόθεση και για τα 500 άτομα είναι, να έχουν τουλάχιστον δύο χορηγούς, οι οποίοι και θα προβάλλονται από την κεντρική οθόνη του καναλιού όλο το 24ωρο.  Κάθε χορηγός ισοδυναμεί με 5 πόντους που προστίθενται στην βαθμολογία. Όσο περισσότερους χορηγούς έχει ο διαγωνιζόμενος τόσο πιο πολύ ανεβάζει τη βαθμολογία του και έχει περισσότερες πιθανότητες να μπει στους 52 που θα συνεχίσουν. 

Στη δεύτερη φάση, τα 52 άτομα με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, θα προχωρήσουν για την τελική επιλογή της 12άδας (3 από κάθε νομό) που θα διεκδικήσει μετρητά έως και 100.000 ευρώ!
Η επιλογή των 12 ατόμων θα γίνει από τους χορηγούς των διαγωνιζομένων.

Take the Money!
Οι 12 παίκτες θα φιλοξενηθούν σε ένα ξενοδοχείο της Κρήτης  όπου θα μείνουν σε 3 δωμάτια,  σε καθένα από τα οποία θα συγκατοικούν  4 άτομα (ένα άτομο από κάθε νομό).
Οι παίκτες θα διαγωνίζονται μεταξύ τους σε διάφορες δοκιμασίες, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ομάδας.
Τα δωμάτια θα είναι σε on line σύνδεση 23 ώρες το 24ωρο και  οι εξωτερικές δραστηριότητες των παικτών θα προβάλλονται σε βίντεο.
Σκοπός του παιχνιδιού είναι να αναδείξει 4 νικητές οι οποίοι θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο αναλόγως το επίπεδο που έχει  φτάσει  ο καθένας.
Τα κριτήρια για την επιλογή των 4 νικητών είναι η μεγαλύτερη βαθμολογία:
α) στους πόντους από τους χορηγούς
β) στο σύνολο των δοκιμασιών 
γ) στην ψηφοφορία του κοινού
δ) στην ψηφοφορία των χορηγών
Και όπως σε όλα τα παιχνίδια, μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα παίζει και η τύχη!

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στις επί μέρους λεπτομέρειες, οι διαγωνιζόμενοι θα ενημερωθούν προσωπικά στην συνάντηση τους με τους υπεύθυνους οργάνωσης του παιχνιδιού.

Σημειώσεις:
Όλοι όσοι στείλουν βιογραφικά, είτε επιλεγούν για να συνεχίσουν είτε όχι, έχουν  το δικαίωμα της προτεραιότητας -αν δηλώσουν ξανά συμμετοχή- στο επόμενο τηλεπαιχνίδι Take the Money!που θα ακολουθήσει.

Οι 500 διαγωνιζόμενοι, σε όλο το διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι την επιλογή των 52, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετρητά ανάλογα με την απόδοσή τους. 

Οι υπόλοιποι 448 που δεν θα συνεχίσουν, εκτός από το δικαίωμα της προτεραιότητας -αν δηλώσουν ξανά συμμετοχή- στο επόμενο τηλεπαιχνίδι Take the Money!που θα ακολουθήσει, έχουν ένα παραπάνω ατού: Οι  πόντοι που θα έχουν αποκομίσει από τους χορηγούς τους θα μετρήσουν υπέρ στη βαθμολογία τους για την επόμενη συμμετοχή.

Κατά  τη διάρκεια όλης της διαδικασίας, από την πρώτη επιλογή των 500 ατόμων μέχρι και την τελική επιλογή των νικητών, η ψηφοφορία θα είναι αναρτημένη στο site του καναλιού και κάθε διαγωνιζόμενος θα μπορεί να παρακολουθεί από τον υπολογιστή του την εξέλιξη των αποτελεσμάτων.
Με τον ίδιο τρόπο, θα έχει και τη δυνατότητα να ελέγχει  και  την πιστότητα του αποτελέσματος.

Όλα τα χρήματα που θα αποδοθούν θα δηλωθούν από μας στο υπουργείο οικονομικών και είσαστε υποχρεωμένοι να τα συμπεριλάβετε στη φορολογική σας δήλωση.

Ευχαριστούμε την εταιρία BRAS&WTV (Brazil΄s  Real Art Show &Webtv) για την παραχώρησης των δικαιωμάτων της διεξαγωγής του παιχνιδιού στην Κρήτη με την υπ΄αριθμό απόφαση 1358/23-12 του έτους 2012.

Το παιχνίδι Take the Money!θα μεταδίδεται live από το διαδικτυακό κανάλι  Dasen tv  το οποίο βρίσκεται υπό ανάρτηση.

Για να λάβετε μέρος,  στείλτε πλήρες βιογραφικό με τα στοιχεία σας  καθώς και μια πρόσφατη φωτογραφία, στο email:efilkritis@gmail.com μέχρι 10 Ιουνίου 2012 και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες.


Τα λεφτά είναι εδώ και σε περιμένουν.
Έλα να τα πάρεις!
           
“Take the Money!

Popular posts from this blog

ΠΑΣΟΚ:Ρεζιλικια ,αυτούς τους ανθρώπους θα τους ψηφίσετε -Τα «πράσινα» σκάνδαλα που συγκλόνισαν την Ελλάδα: Από τον Κοσκωτά, τον Παπαντωνίου και τον Τσοχατζόπουλο, στην Καϊλή

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΚΑΤ & ΣΙΑ Ο.Ε

ΚΑΡΑΝΤΕΜΟΙΡΗΣ ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΡΗΤΗ